Kemény Miklós
Coach

Kemény Miklós

Magamról

Pályafutásom 15 évvel ezelőtt kezdtem tervezőmérnökként, 12 éve töltök be vezetői pozíciókat különböző szervezeti kultúrákban működő multinacionális és autóipari vállalatok menedzsmentjében. Több tíz és több száz fős csapatok felépítésével, fejlesztésével, vezetésével foglalkoztam és teszem ezt a mai napig. Tizenöt év sikereinek és kudarcainak egyvelegében találtam azt a felismerést, miszerint akkor vagyunk képesek elérni saját céljainkat, ha megvan bennünk az elköteleződés és hiszünk a képességeinkben. A kilépés a megszokások a beletörődések és a bizonytalanság világából fájdalmas és kudarcokkal teli úttal kecsegtet, de megadja a lehetőséget, hogy az álomból a tettek mezejére léphessünk.
Hiszek abban, hogy ha tudatosan, felelősséget vállalva tekintünk önmagunk fejlődésére, akkor meg fogjuk találni magunkban azokat a rejtett, de meglévő képességeket, amelyek szinte azonnal felkínálják a legmegfelelőbb megoldásokat mind a magánéleti elakadásokban, mind pedig az üzleti világ által teremtett kihívásokban. Önmagunk ismerete nélkülözhetetlen a vezetői hivatás gyakorlásában a kimagasló teljesítmények eléréséhez, a magánéletben pedig a kiegyensúlyozott hétköznapokhoz. Az ehhez vezető utat megkönnyíthetem számodra, ha kísérőként melléd szegődöm figyelmemmel, célzott kérdéseimmel és tudatos támogatásommal.

Mikor fordulj hozzám?

Bátran keress meg, ha az alábbi elakadásokkal szembesülsz, és még azokon is túl:

– Teljesítménykényszer a munkahelyen, magánéletben
– Önértékelési problémák, önbizalom hiány
– Szeretnél változtatni, de valamiért nem tudsz elindulni.
– Bizonytalanság, dilemmák, elakadtál egy döntési helyzetben
– Vezetőként új és régi kihívásokkal küzdesz, a vezetővé válás kérdéseivel szembesülsz.

Módszertanok, amiket használok

Beszélgetéseink során vegyesen alkalmazom a Gestalt terápia, az NLP eszköztárát, de bizonyos esetekben a Solution Focus és Tranzakció analízis módszertani eszközeivel is operálok.

Végzettségem

Okleveles gépészmérnök és MBA (közgazdász) végzettségem van, amelyeket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem. Számos vezetőfejlesztői program mellett lean és kaizen menedzsment programokban is részt vettem. Coach képesítésem a GROW csoport integratív coach képzésein szereztem 2020-ban 2021-ben. 2021-ben tovább gazdagítom szakmai palettám team és csoportos coaching kompetenciákkal.